EXCLUSIV. Ghinion mare pentru un jucător al Științei. S-a accidentat, iar peste câteva zile trebuie să se opereze la genunchi!

Alex Vodă s-a accidentat la genunchi.

În urmă cu câteva luni, FC Universitatea Craiova anunța transferul lui Alex Vodă, fundaș dreapta. Acesta semnase cu Știința din postura de jucător liber de contract și venise la FC Universitatea Craiova pentru a îi face concurență pe post lui Radu Negru. Vodă trecuse cu bine după perioada de recuperare, aproximativ opt luni, atât cât a durat refacerea în urma unei operații la genunchi.

voda 5

După ce a jucat câteva meciuri la FCU 2, iar ulterior își intrase în ritm și la antrenamentele primei echipei, din păcate Ediție.ro vă informează că Alex Vodă s-a accidentat din nou destul de grav, de această dată la celălalt genuchi, acolo unde are probleme la ligamente. Astfel că, fundașul Științei trebuie să se opereze la genunchi peste câteva zile și  mai mult ca sigur nu va mai juca în acest sezon.

Marcel Pușcaș a comentat pentru Ediție.ro situația lui Alex Vodă: „Din păcate Vodă a avut un mare ghinion și s-a accidentat din nou. De această dată s-a accidentat la celălalt genunchi. Probabil că se va opera în zilele următoare, iar perioada de recuperare o să fie și în funcție de organismul lui.  El a mai stat pe bară o lungă perioadă de timp, atunci când fusese operat la celălalt genunchi", a spus Pușcaș.