Știința a transferat un nou fundaș central. Danny Henriques a semnat cu FC Universitatea Craiova

Știința a transferat un nou fundaș central. Danny Henriques a semnat cu FC Universitatea Craiova

 Întăriri pentru centrul apărării Universității

230118 henriques

Conducerea Științei a dorit întărirea defensivei în acesta iarnă iar lucrul respectiv s-a și întâmplat. Pe pagina oficială de Facebook a fost anunțat transferul fundașului central de picior stâng, Danny Henriques, 25 de ani: 

"Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul central, de picior stâng, cu dublă cetățenie, atât olandeză, cât și portugheză, Danny Henriques, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 25 ani, născut în orașul Rotterdam, Danny a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie.

Fundașul olandez a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la B Sad, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 2-0.

De-a lungul ultimilor ani, Danny a mai trecut pe la echipe precum: Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense și B Sad.

În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide în tricoul celor de la B Sad și a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitória Guimarães din Cupa Allianz, scor 2-2. De asemenea, el a fost căpitanul formației din eșalonul secund al Portugaliei.

Danny Henriques va îmbrăca tricoul cu numărul 34 la Craiova.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Danny!"