Patronul Adrian Mititelu, atac asupra impresarului lui Andre Duarte: „E un bandit!"

Patronul Adrian Mititelu, atac asupra impresarului lui Andre Duarte: „E un bandit!"

 Andre Duarte ar avea o ofertă de la de Pogon Szczecin din Polonia.

220819 FCU Petrolul 05 duarte

Impresarul lui Andre Duarte a agitat apele în Bănie. Conform Fanatik, Bernardo Vasconcelos susține că jucătorul său Andre Duarte a intrat în ultimele șase luni de angajament cu Știința, iar din vară devine liber de contract. Astfel că, agentul l-a propus în iarnă polonezilor de la Pogon Szczecin pe Duarte și le-a zis acestora că din vară punternicul fundaș central al alb-albaștrilor rămâne și liber de contract.

Însă, se pare că polnezii l-au dorit încă de acum pe Duarte și le-ar fi oferit alb-albaștrilor 200 de mii de euro pentru transfer. Adrian Mititelu nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar pentru FANATIK a lămurit situația jucătorului de la FC Universitatea Craiova.

"Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii și aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opțiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universității Craiova până în iunie 2024.

220807 fcu csu mititelu 02

Este, dacă vreți, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o și în alte părți. Din ce știu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaște opțiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an și jumătate cu noi. Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese și la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan", a spus Mititelu. Referitor la oferta de la Pogon Szczecin, Mititelu a declarat: „Aia e o bătaie de joc. Nu se poate numi ofertă"