Adrian Mititelu: „În următoarele trei meciuri putem să nu luăm niciun punct, dar putem să luăm și nouă puncte!"

Adrian Mititelu: „În următoarele trei meciuri putem să nu luăm niciun punct, dar putem să luăm și nouă puncte!"

Adrian Mititelu a oferit declarații după partida amicală cu Mioveni, 0-1.

mititelu 3

Patronul Științei, Adrian Mititelu, 54 de ani, a vorbit după partida amicală cu CS Mioveni, 0-1 despre acest joc, dar și despre următoarele meciuri ale alb-albaștrilor din acest final de an. 

"Din păcate, avem aceeași situație, nu reușim să o băgăm în poartă. Am avut foarte multe ocazii, jocul a fost bun. A fost o pregătire grea și să sperăm că echipa este pe drumul cel bun. Și Mioveni este o echipă destul de bună și norocoasă în meciurile cu noi. O să urmeze meciul cu CSU.

E un meci foarte greu, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Deși în ultimele două meciuri ne-au învins, trebuia să câștigăm, mai ales ultimul meci, unde i-am dominat de la un capăt la altul. Sperăm să avem parte de un arbitraj corect, nu ca în ultimele două meciuri cu ei. Deși ei pleacă favoriți, eu toată viața am fost un optimist și chiar cred că putem să facem un rezultat bun. Nu-i batem anul acesta pe CSU, îi batem la anul sigur. Ei n-o să se poată ține de mine. Ce vreau eu să fac eu cu echipa asta, ei nu se pot ține de mine. Suntem pe penultimul loc, vă dați seama că suntem sub o presiune foarte mare. Avem meciuri grele în care există șanse să nu luam niciun punct, dar putem să luam și nouă puncte. Acum ne luptăm pentru evitarea retrogradării și avem 3 meciuri foarte grele, unul dintre ele fiind cu Argeșul, cu un antrenor care ne știe foarte bine. Gândurile noastre sunt diferite față de ce visam și ce am sperat. Va veni și vremea noastră. Poate am dat greș anul ăsta, poate dăm greș și la anul, dar va veni și vremea noastră”, a încheiat Mititelu.