Croitoru a anunțat că nu are toți jucătorii apți fizic pentru partida cu Chindia! „Nu am voie să caut motive"

Marius Croitoru a dezvăluit că nu are toți jucătorii apți pentru partida cu Chindia Târgoviște.

croitoru chindia

Marius Croitoru a vorbit într-o conferință de presă despre partida cu Chindia Târgoviște și a mărtursit că alb-albaștrii sunt deciși să câștige meciul cu echipa lui Toni Petrea pentru a ține pasul cu formațiile care se luptă pentru play-off.

„Nu mai avem loc de pași greșiți și trebuie să câștigăm toate cele trei puncte. E clar că suntem datori față de suporteri și patronat. Nu ne-am rdicat încă la nivelul pe care ni-l dorim cu toți. Intervine o lejeritate în mentalul fiecărui fotbalist când întâlnim echipe care nu pleacă favorite în fața noastră, iar acest lucru nu trebuie. Ei sunt plătiți să facă același lucru zi de zi. Nu doar când joci cu Rapid, CFR sau Sepsi. Nu doar asta înseamnă performanță. Trebuie să aibă aceeași atitudine cu toate echipele. Trebuie să te bați pentru a câștiga toate meciurile. Trebuie să își dea seama la ce echipă joacă și ce tricou îmbracă. Trebuie să înțeleagă că sunt la Craiova, iar aici ai o mare responsabilitate", a spus Croitoru.

Întrebat dacă are toți jucători apți din punct de vedere fizic pentru meciul cu Chindia, Croitoru a răspuns: „Nu! De asta nu am vrut să dezvolt prea mult pentru că intru într-o parte în care mi-aș fi găsit scuze. Iar eu ca antrenor nu am voie să îmi caut astfel de motive. Dar realitatea este că pentru un antrenor când îi lipsesc anumiți jucători de bază lotul se dezechilibrează puțin. Una este să ai jucători care au jucat toate meciurile și e normal ca rezerva lui care a jucat mai puțin nu se ridice la același nivel. E normal să se întămple asta. Cum am pățit cu Bauza, după aia cu Compagno, apoi iar Bauza. Apoi Iancu, acum și Achim, Asamoah. E clar că pentru un antrenor nu este ușor. Dar sunt și ceilalți jucători care fac parte din lot, se pregătesc la fel, iar atunci când intră trebuie să demonstreze că merită să fie în lotul nostru".