Croitoru a pus tunurile pe defensivă. CS Mioveni-FC Universitatea Craiova, scor 2-2

Defensiva Științei nu s-a ridicat la nivel înalt în partida cu Mioveni.

croitoru meci

„Asta este, se pare că unii jucători atât pot", a fost una dintre declarațiile lui Marius Croitoru de după finalul partidei cu Mioveni, atunci când supărat pe greșelile individuale făcute de elevii săi din apărare și-a certat public jucătorii. Știința s-a dus în fieful lui Flavius Stoican cu gândul să obțină toate cele trei puncte, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit și cu cea din târg,

Nici nu a început bine meciul că în minutul 6,  Lorenzo Paramatti, ieșit în tușa de pe partea stângă din defensivă, pasează direct în centru la un adversar, iar Blanaru lansat spre poarta Științei îl găsește excelent în șase metri pe Buziuc. Atacantul gazdelor îl învinge fără nicio emoție pe Robert Popa, iar partida începe „încă de la vestiare" cu un 1-0 pentru echipa lui Flavius Stoican.

achim mioveni

Însă, în minutul 11, Vlad Achim prinde un alt trasor, mai frumos ca cel de la Timișoara, iar Popescu este învins și Știința egalează, scor 1-1. Din acest moment U Craiova trece la controlul partidei pe teren, dar din păcate nu reușește să înscrie golul de 2-1, deși Bauza a avut o mare ocazie de gol în min 20. Și contrar cursului jocului. CS Mioveni reușește să marcheze golul de 2-1. Iar lucrul respectiv se întâmplă tot din cauza unei gafe mari în defensivă. Buziuc face dubla în mintul 30. Însă, în mintul 37 „Ganezul" jr ne amintește de incisivitatea tatălui său de pe teren din urmă cu 20 de ani, iar după o combinație cu Pepe Bauza puștiul lui Ionel Ganea sparge apărarea gazdelor și îl învinge printr-o execuție frumoasă pe Popescu.

ganea

La cabine se intră cu 2-2, iar după pauză din păcate FCU nu a mai făcut o repriză la fel de bună, Mioveni fiind echipa care a avut cea mai mare ocazie de 3-2. Krasniqi a lovit bara după o fază frumoasă construită de elevii lui Flavius Stoican. Jocul Științei a avut serios de suferit în partea a doua, mai ales după ce Achim a solicitat schimbarea în urma unei  accidentări.  Acesta e suspect de întindere. Un alt lucru notabil din tabăra Știjnței a mai fost din păcate eliminarea tânărului Blănuță, cel care după ce intrase pe teren doar de câteva minute, în minutul 83 îl lovește cu cotul pe Scarlatache la un duel arerian, iar Chivulete îi acordă roșu direct și îl trimite la vestiare. Până la final U Craiova a luptat în 10 oameni, dar a plecat totuși până la urmă cu un punct de la Mioveni, chiar dacă calculele din Bănie erau altele pentru acest meci.

blanuta

CS MIOVENI: I. Popescu - Al. Iacob, Scarlatache, Balaur - Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif - Blănaru, Krasniqi

REZERVE: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga
ABSENT: Antal (accidentat)
ANTRENOR: Flavius Stoican

U CRAIOVA: Popa - Enache, Paramatti, Duarte, Negru - Achim, Asamoah - Sidibe, Bauza, Bahassa - Ganea 
REZERVE: Mogoșanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chițu, Blănuță
ABSENȚI: K. Papadopoulos, Baeten (suspendați), G. Iancu (accidentat)
ANTRENOR: Marius Croitoru