Marius Croitoru: „Mergem la Mioveni să câștigăm toate cele trei puncte!"

Marius Croitoru: „Mergem la Mioveni să câștigăm toate cele trei puncte!"

Marius Croitoru a declarat că are trei probleme de lot pentru partida cu Mioveni.

croitoru mioveni

Marius Croitoru a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu CS Mioveni. Meciul se va disputa sâmbătă, în deplasare, cu începere de la ora 19:00.

"Ne așteaptă o partidă dificilă, dar noi mergem la Mioveni să câștigăm toate cele trei puncte. Echipa joacă foarte bine de la venirea noului antrenor, iar sistemul de joc observ că este păstrat, 5-4-1. Merg pe aceeași linie. Este o echipă incomodă, cea care a început să adune puncte, semn că schimbarea antrenorului a dat rezultate. E diferent când joci în fața unor echipe compacte față de celor care le place jocul ofensiv, deoarece spațiile sunt altele.

Cred că multe echipe de la noi din campionat doresc să joace cu noi deoarece noi atât timp cât atacăm mai lăsăm și spații în urmă. Dar multe lucruri nu sunt de antrenat când joci în fața unor echipe care atacă, deoarece adversarul îți arată unde să joci. Spațiile sunt în fața ta. Problema intervine atunci când întâlnești formații defensive, deoarece atunci spațiile sunt mai mici.

Băieții sunt bine acum. După meciul de la Voluntari am fost un pic dărmați, deoarece am avut jocul în mână și am plecat acasă fără niciun punct, însă a venit jocul din Cupa României și am câștigat clar iar moralul este unul bun. Avem doi jucători suspendați( n.r Papadopulos-Baeten) și unul accidentat, Iancu. De când am venit m-am confrunat cu astfel de probleme, dar toți antrenorii trec prin asta. Însă, noi avem un lot numeros și bine echilibrat pentru a face față unor astfel de probleme. Cei care intră trebuie să demonstreze că merită să joace la Craiova și că merită să joace titular", a spus Croitoru.