EXCLUSIV. Poștașu a reacționat după suspendarea primită de Săpunaru: „O bătaie de joc, dar e bine că nu i-au dat doar o repriză!"

Poștasu a avut o primă reacție după suspendarea primită de Săpunaru.

postasu 5

După incidentele de la Tg Jiu mai mulți suporteri ai lui U Craiova s-au ales cu o interdicție de a intra pe stadioane pentru timp de un an, inclusiv Poștașu, fanul cu care Cristi Săpunaru s-a contrat în pauza și la finalul partidei în drum spre vestiare. 

Gsp a anunțat că fotbalistul Rapidului a fost suspendat doar o etapă după incidentele în care a fost implicat căpitanul giuleștenilor. „Sunt șocat. Nu mai am cuvinte. Dacă un recidivist ca Săpunaru primește doar o etapă, atunci să nu ne mai mirăm dacă la partida noastră din Giulești i se va interzice galeriei din Bănie să mai facă deplasarea la București pentru acest meci.

Este o bătaie de joc în toată regula, iar asta este România în care trăim. Săpunaru face ultraj pe stadioane împotriva jandarmilor, scuipă suporterii, se crede luptător K1 pe la vestiare, dar eu primesc un an interdicție pe stadioane și marele jucător-ultras primește doar o singură etapă. Oameni buni, individul ăsta este recidivist! Rândul trecut și-a luat două etape în scandalul ăla cu Paramatti, iar acum primește doar una singură? La Mioveni îi invita pe oficialii Științei să se bată cu el la autocar după meci, acum la Tg Jiu a făcut pe Bruce Lee, chiar vă bateți joc de noi toți? Cum vă duceți acasă la familii știind că ați făcut scăpat un recidivist? Mă mir că nu a primit doar o repriză. Dar să nu conteste Rapidul decizia! A primit prea mult! Nu se poate așa ceva! Așa că, de acum toți jucătorii să facă ceea ce a făcut Săpunaru. Nu nu vor păți nimic. Scuipați suporterii și încingeți bătăi pe la vestiare",  a spus Poștașu.