Eugen Pârvulescu: „Adrian Mititelu a făcut o mișcare foarte inteligentă. Bauza valorează cel puțin 4 milioane de euro!"

Eugen Pârvulescu: „Adrian Mititelu a făcut o mișcare foarte inteligentă. Bauza valorează cel puțin 4 milioane de euro!"

Managerul general al lui Csikszereda este convins că Bauza va pleca de la Știința doar în străinătate. 

211113 fcu csa steaua 03 bauza

Eugen Pârvulescu, managerul general de la Csikszereda, fosta echipă a lui Bauza din Liga 2, a comentat pentru Ediție.Specială decizia lui Adrian Mititelu de a-i prelungi contractul lui Bauza până în 2025.

Adrian Mititelu a făcut miercuri după amiază o mișcare super inteligentă. Omul știe ce jucător are în curte și vă dați seama că nu dorea să îl piardă pe o sumă care nu e conformă cu valoarea lui Bauza. Iar clauza de reziliere pe care Pepe o are acum în contract, 8 milioane de euro, este o altă mișcare foarte inteligentă din partea lui Adrian Mititelu.

Noi mai deținem 20 la sută dintr-un viitor transfer, dar suma pe care trebuie să o primim de la FC Universitatea nu trebuie să fie mai mică de 250.000 de euro. La această oră eu consider că Bauza valorează cel puțin 4 milioane de euro, iar eu sunt sigur că dacă el este sănătos și ferit de accidentări, Adrian Mititelu poate să obțină și o sumă mai mare de 4 milioane de euro pe Bauza.

Noi, aici la Csikszereda am luat de la FC Universitatea 50 de mii de euro în prima fază pentru un împrumut, iar în această vară am primit de la Adrian Mititelu încă 150.000 de euro pentru un transfer definitiv. Ne-am păstrat și 20 la sută dintr-un ulterior transfer. Cred că la rândul nostru și noi am obținut tot ce se putea mai mult pe un jucător pe care noi l-am avut în Liga 2. Dacă ne aflam în Liga 1, atunci să fiți siguri că îi ceream lui Adrian Mititelu alte sume de bani.

Vreau să vă mai spun ceva în închiere. Vă spun foarte sincer că, dacă Adrian Mititelu nu plătea acea clauză pentru un transfer definitiv noi primisem o ofertă clară de la o echipă de top, dar chiar de top, din prima ligă din Rusia. Însă, le-am spus rușilor clar că cei din Bănie au prima opțiune la transfer și trebuie să așteptăm data scandentă a plății acelei clauze. Iar ei s-au mișcat la timp și au activat clauza de transfer definitiv", a spus Pârvulescu.