EXCLUSIV. Poștașu, replică pentru Gigi Corsicanu: „I se potrivește rolul de regizor. A rămas îndrăgostit de filmele lui Sergiu Nicolaescu!"

EXCLUSIV. Poștașu, replică pentru Gigi Corsicanu: „I se potrivește rolul de regizor. A rămas îndrăgostit de filmele lui Sergiu Nicolaescu!"

Ovidiu Mihăilescu i-a dat o replică pe măsură lui Gigi Corsicanu.

postasu 5

Fostul lider de galerie al Rapidului, Gigi Corsicanu, a oferit un interviu pentru Fanatik.ro, prin care a ținut să le transmită oltenilor un mesaj, dar ulterior a dorit să le reamintească lui Gabi Blondu și Poștasu că în urmă cu foarte muți ani i-ar fi scăpat de la o bătaie cu steliștii în București, atunci când aceștia au fost invitați la Dan Diaconescu la OTV.

Înainte de toate doresc să transmit și eu un mesaj la o parte din presa din Capitală, cea care eronat spune că eu am fost la vestiare și am făcut și am dres cu Săpunaru. Domnilor ziariști, vă rog mult să vă informați corect atunci când dați știri pe post sau când scrieți articole. Nu mă refer la toată presa, ci doar la cei care au dezinformat în ultimele zile. Acolo în tribune au fost două camere pe mine, iar eu am fost mereu sub lupa jandarmilor. Dacă eu Poștasu, așa cum mă știți voi pe mine călcam pe la vestiare și făceam ceva, știți când mai intram apoi pe stadioane? Intram tocmai când fiul meu împlinea 25 de ani. Tot scandalul a plecat de la acest Săpunaru, cel care a mințit că eu am dat cu sticle în el și l-am scuipat când se ducea la vestiare. Ați văzut cu toți imaginile și ați văzut cine este marele mincinos și cine a scuipat și a vrut să sară în tribună să ne batem. Poștasu a făcut ultraj pe stadion și a bruscat un jandarm?Ați văzut toți pe imaginile care au apărut în spațiul public că Săpunaru a făcut și acest lucru. Ce credeți că pățeam eu sau un om de rând dacă loveam sau bruscam un jandarm aflat în misiune?Direct dosar penal!  Iar, la vestiare același individ Spunaru a provocat tot circul ăla după ce a vrut să se întoarcă în tribune și să se bată cu mine. Dacă se ducea în vestiare și își vedea de treaba lui nu se mai întâmpla nimic.

Acum revenind la Gigi Corsicanu. Între el și Săpunaru nu e nicio diferență. A, Corsicanu pare totuși un pic mai bun pe regie. Cred că l-a urmărit în copilărie foarte mult pe Sergiu Nicolaescu și a rămas îndrăgostit de filmele lui. I se potrivește bine rolul de regizor. S-a gândit la o regie și probabil vrea să fac un film despre noi. Scenariul tot el îl scrie. Unde, bă, nene ne-ai scapat tu pe mine și pe Blondu de bătaie la emisiunea aia? Unde au vrut, bă, ăia să ne bată pe noi? Dan Diaconescu trăiește. A fost martor acolo. Ne-ai dus tu la restaurant? Ne-ai dus tu până pe autostradă? Ai să mai spui că ne-ai dus și la tine acasă în seara aia și ne-ai cazat la tine ca să nu ne bată steliștii", a spus Postasu.

Captură FOTO GSP