EXCLUSIV. Irimescu: „Săpunaru nu știe să piardă și începe să își termine cariera urât de tot!"

EXCLUSIV. Irimescu: „Săpunaru nu știe să piardă și începe să își termine cariera urât de tot!"

Mircea Irimescu consideră că Săpunaru își face un final de carieră din ce în ce mai urat.

220910 fcu rapid 07 sapunaru durmen

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Mircea Irimescu, 63 de ani, a comentat pentru Ediție Specială incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru la finalul partidei de la Târgu Jiu.

Săpunaru este un timp mai recalcitrant, iar suporterii îl plac pentru acest lucru. Lor li se pare că uite el este omul care ne face nouă dreptate. Dar Săpunaru trebuie să își pună o întrebare de ce nu prea mai poate pe teren? Eu unul văd că el nu prea mai poate și nici nu mai are reacție și viteză în execuții la foarte multe faze. La meciul ăla din Giulești a făcut Bauza ce a vrut cu el pe teren, iar Săpunaru pe final de meci a avut o intrare criminală la Bauza. Dacă îl prindea bine la faza aia îl nenorocea. Acum, la Tg Jiu, Săpunaru trebuie să își pună un semn de întrebare de ce tocmai el a fost cel care l-a scos pe Sidibe din ofsaid și de ce nu a fost în stare să facă la timp pasul înainte cu colegii lui din linia apărării ca să îl lase pe Sidibe în ofsaid. Să zică mersi că nu jucat Bauza de la început că nu îi vedeam bine pe rapidiști în apărare.

Revenit la incidente, sincer nu aș vrea să mă bag prea mult în acest subiect că nu am fost de față. Dar vă spun sincer că totul are un dar. Nici eu nu am fost ca jucător ușă de biserică, iar dacă mă scoteai din sărite erai mâncat de mine. Însă, nu am făcut niciodată ce tot face în ultimul timp Cristi Săpunaru. Noi l-am avut căpitan pe Costică Ștefănescu, cel care era căpitan și la națională. Dar, Costică era un exemplu pentru noi toți. Pe terenul de fotbal și chiar și în afara lui atât timp cât ai tricoul de jucător pe tine nu trebuie să faci gesturi de smardoială, scuzați-mi expresia. Cam aici se plasează gestul lui Săpunaru. Acum că te înjură unul sau altul din tribună, totuși tu nu ai ce să cauți să scuipi sau să sari la bătaie cu oamenii din tribună. Păi antrenorii ăștia ai noștri la cât sunt ei înjurați de spectatori din spatele băncilor de rezervă ce ar trebui să facă? Să sară în tribună și să se ia la bătaie cu ei? Este păcat că Săpunaru a început de ceva timp să își cam încheie cariera urat de tot. Are și o vârstă și e păcat că tot intră în asemnea conflicte. Se apropie de final de carieră și văd că este implicat într-o grămadă de incidente. Eu știu că este urat și greu să pierzi, mai ales că FC Universitatea te tot bate de ceva timp, dar trebuie să și știi să te comporți când pierzi un meci. Nu transforma totul în ring de box", a comentat Irimescu.