Marius Croitoru: „Adi Mutu ne știe bine lotul, dar vom face totul ca să câștigăm acest meci!"

Marius Croitoru și Juan Bauza au susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Rapid.

croitoru rapid

FC Universitatea Craiova va întâlni Rapid, sâmbătă seara, cu începere de la ora 21:30. Partida va avea loc pe stadionul de la Tg Jiu, "Tudor Vladimirescu". Marius Croitoru a vorbit înttr-o conferință de presă despre această partidă. „În acest meci sunt angrenate multe orgolii. dar noi suntem pregătiți să intrăm pe teren și să luptăm pentru victorie.  Nu este vorba că avem o armă secretă, sau că deține cineva o armă secretă. Este un derby de tradiție, iar în astfel de momente conteaă foarte mult starea de spirit și forma de moment a jucătorilor. Rapidul se află într-um moment foarte bun, au legat rezultatele bune, dar noi vom intra deciși să învingem această echipă. 

A revenit printre noi și Bauza, dar el încă nu este sută la sută. Însă, doar prezența lui printre noi contează enorm. Evident că Adi Mutu are un avantaj că ne cunoaște foarte bine lotul. El l-a format anul trecut împreună cu toți cei de aici. Dacă vom obține toate cele trei puncte ne vom apropia și mai tare de obiectivul nostru", au sunat câteva dintre declarațiile lui Marius Croitoru.

bauza rapid

La rândul său, Bauza a spus că se simte mult mai bine și fericit că a revenit la antrenamrntele lui FCU, dacă nu nu știe dacă va juca totuși din primul minut împotriva Rapidlui.