Hall of Fame, la baza „Tărâmul Leilor" Mircea Irimescu: „E o surpriză plăcută!"

Hall of Fame, la baza „Tărâmul Leilor" Mircea Irimescu: „E o surpriză plăcută!"

Mircea Irimescu se bucură că oficialii alb-albaștrilor l-au inclus în „Hall of Fame-ul” clubului.

 hallOf FAME

Pe 1 martie 2022, alb-albaștri au anunțat că vor crea „FC Universitatea Craiova 1948 Hall of Fame” în cadrul clubului. Plachetele vor fi montate la baza „Tărâmul Leilor", iar primele 19 nume au fost deja anunțate.

Printre personalitățile respective se regăsesc: CRISTIAN CHIVU, GHEORGHE POPESCU, RODION CĂMĂTARU, MIRCEA IRIMESCU, AUREL ȚICLEANU, ION OBLEMENCO (POST MORTEM), ILIE BALACI (POST MORTEM),  COSTICĂ ȘTEFĂNESCU (POST MORTEM), ZOLTAN CRIȘAN (POST MORTEM),MIRCEA CHIVU (POST MORTEM), CRISTIAN NEAMȚU (POST MORTEM),PETRE DESELNICU (POST MORTEM), LUCIAN STRÂMBEANU (POST MORTEM), CONSTANTIN OȚET (POST MORTEM), CONSTANTIN TEAȘCĂ (POST MORTEM), TUDOR GHEORGHE, ADRIAN PĂUNESCU (POST MORTEM),ȘTEFAN ANDREI (POST MORTEM),AMZA PELLEA (POST MORTEM) Zilele următoare se vor placa și stelele celor ce au fost introduși în "Hall of Fame"-ul clubului, în incinta Bazei Sportive “Tarâmul Leilor”, sectorul "Walk of Fame".

irimescu

Ediție.ro l-a contactat pe Mircea Irimescu: „Este o surpriză plăcută pentru mine. Dar, din păcate unii dintre cei trecuți pe plachetele respective nu mai sunt în viață, iar lucrul ăsta mă doare foarte tare. Îmi e tare dor de toți cei care nu mai sunt printre noi. Eu cred că mai mult ca sigur este inițiativa lui Adrian (n.r Adrian Mititelu).  Adrian ne știe pe noi de când era foarte tânăr. Iar noi când eram fotbaliști în activitate el venea ca suporter la meciurile Universității Craiova, atât acasă cât și în deplasare. Adrian a iubit foarte mult Universitatea Craiova și a trecut prin multe. Voi mă știți pe mine, iar eu nu o să mă schimb niciodată. Ce am zis o dată aia rămâne.

De asta sunt respectat și de suporteri pe stradă. Eu sunt demn și nu îmi este teamă să zic lucrurilor pe nume, iar pe mine nu mă poate face nimeni să zic ceea ce nu simt. Vreți să vă mint? Nu o pot face! Pe legitimația mea de fotbalist nu a scris niciodată CSU. Mă bucur că Adrian a făcut o bază nouă de pregătire în Craiova, nu a costat puțin, iar eu sper că de la anul echipa o să arate mult mai bine în campionat", a spus Irimescu.

irimescu 5