Patronul Științei a luat atitudine: „Evitați acest post de televiziune. Nu are nici cel mai mic gram de respect!"

Adrian Mittielu jr a luat atitudine față de postul de televiziune Digi Sport.

adrian mititelu jr 3

După ce Universitatea Craiova a fost măcelărită într-un stil barbar, Adrian Mititelu nu a cedat și în 2017 a început un proiect de la zero, așa cum niciun alt patron din fotbalul românesc nu o va mai face niciodată în viața lui.

Însă, după ce acest lucru se pare că nu este apreciat de trustul Digi Sport, iar Științei nu i se acordă respectul cuvenit, Adrian Mititelu jr a luat poziție și a postat pe pagina sa de facebook un comentariu mai amplu asupra mai multor lucruri.

"Rog toată suflarea alb-albastră să își dreagă amarul din seara aceasta cu satisfacția că FC Universitatea Craiova 1948 a rămas dreaptă și curată așa cum a fost în toată existența ei de la înființare și până în prezent. În seara aceasta am jucat împotriva a 12 jucători pe teren așa cum de altfel ne-am obișnuit în acest campionat, iar ironia sorții face că trebuia să jucăm împotriva a 10 jucatori încă din minutul 60. Am asistat la o execuție în direct a arbitrului, pe care l-am contestat încă de acum două zile, așa cum am procedat și cu arbitrul Coza la meciul cu Farul Constanța, însă fără niciun rezultat. 

De ceva vreme s-a format un pol de dezinformare, defăimare și distrugere a acestui club, greu încercat în ultimul deceniu, CSU CRAIOVA, LPF, CCA și DIGI SPORT, cel din urmă fiind factorul media care trebuia să desăvârșească această încrengătură amoroasă, că tot a fost Valentine’s Day,  continuă prin toate mijloacele legale sau mai puțin legale să boicoteze ieșirea adevărului la suprafață, iar prin această cale rog toți suporterii acestui club să evite acest canal sportiv care nu are nici cel mai mic gram respect pentru suferința trăită și munca și munca cares-a depus la acest club", a fost mesajul lui Adrian Mititelu jr.

În continuare, Mititelu Jr a ținut să atace trustul Digi și pentru modul cum au ales să promoveze acest derby, dar a avut și un mesaj pentru Gică Craioveanu, cel care a împlinit luni vârsta de 54 de ani și a dat lovitura de începere a meciului.

"Am observat zilele acestea ca la DIGI SPORT a rulat un promo cu meciul din seara aceasta unde se anunța partida dintre «Universitatea Craiova» și echipa familiei Mititelu. Inclusiv cadrele camerelor de fimat din seara aceasta au fost exclusiv cu peluza nord. Comentatorii partidelor și moderatorul Radu Naum din cadrul acestui trust de televiziune se comportă de parcă ei ar fi și finanțatori și conducatori de club și antrenori și arbitrii, dar și analisti sportivi. Ei taie, ei spanzura, iar noi cei care ii privim din fața televizorului trebuie să acceptăm ce spun deoarece riscăm ca atunci când intrăm în direct să fim întrerupți în repetate rânduri sau chiar scoși din direct. 

Cand suntem nemulțumiți de «televiziunea-mama» ni se aruncă replica comunista : «din banii nostri traiesc echipele din fotbalul romanesc», dar dânsii uită să ne spună și câte zeci de milioane de euro fac profit de pe urma fotbalului romanesc. Pe cale de consecință, niciun oficial al FC Universitatea Craiova 1948 nu va mai intra în direct, acorda vreun interviu sau declarație de presă acestui trust media, in afara de flash interviurile de după meci, care sunt obligatorii din păcate. 

adrian mititelu jr 2

Cât despre meciul din seara aceasta, toata țara a vazut clar unde este spiritul Universității Craiova… A jucat o echipa din Craiova înfiintata în anul 2013 și înscrisă direct în Liga a II-a, care a boicotat intrarea tuturor suporterilor pe stadion, o echipă care a avut sediul la înființare în Mogoșoaia, o echipă a sistemului, ce a fost ajutată de arbitraj în dese rânduri, cu o altă echipa din Craiova, care s-a reînscris în competiția Ligii a IV-a în 2017, care a parcurs un drum corect și frumos, care n-a trăit din milă și pomeni (vorba poetului), care și-a păstrat orgoliul și mândria și nu a rezonat cu factorii decizionali de la București, care este în continuare veșnica victimă a arbitrajului și care este adevarata continuatoare a Universității Craiova ! Privim cu speranță meciurile ce urmează și sper să continuam linia buna a rezultatelor pe care le-am făcut anul acesta !

P.S. La mulți ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere și ca a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 și 70 de ani. Alcoolul dăuneaza grav sănătații, dar și aspectului fizic, se pare",
a încheiat Mititelu jr.