La cinci minute de victorie pe Național Arena. FCSB-FC Universitatea Craiova, 2-2!

La cinci minute de victorie pe Național Arena. FCSB-FC Universitatea Craiova, 2-2!

Știința s-a întors cu un punct de pe Național Arena.

Înainte de startul partidei, dacă întrebai pe vreun suporter al Științei ce ar spune dacă FCU ar conduce FCSB în minutul 90 pe Național Arena, poate că îți zicea că ori nu ești întreg, ori nu ai cu cine să faci glume. Însă jucătorii lui Nicolo Napoli au strâns din dinți, au trecut cu bine peste criticile venite în ultimul timp, și au dorit să demonstreze tuturor că merită să îmbrace tricoul uneia dintre cele mai iubite echipe din România.

220206 fcsb fcu balan gol

Alb-albaștrii s-au pregătit exemplar pentru acest meci iar Nicolo Napoli și-a așezat tactic foarte bine elevii pe teren în fața vicecampionilor. Radu Negru, cel care mulți credeau că o să fie depășit mai mereu de "perla" de 100 de milioane de euro a lui Gigi Becali, a făcut față cu brio lui Octavian Popescu. Popică din poarta Științei a făcut meciul vieții pe Național Arena și a zburat din bară în bară, iar Bălan a demonstat că dacă îi dai pase bune și știi să îl joci, nu iartă în fața porții.

Bauza le-a dat și el mari bătăi de cap roș-albaștrilor, iar Nicolo Napoli se pare că i-a găsit foarte bine rolul pe teren. Însă, din păcate Știința nu a putut să plece cu toate cele trei puncte de pe Național Arena, după ce a condus în două rânduri prin golurile înscrise de Bălan, min 41 și Baeten, min 75.

220206 fcsb fcu baeten gol

Oaidă a egalat pentru prima dată în min 66 pentru FCSB. Gazdele au stabilit scorul final în min 90+2 prin Keșeru, după ce Istvan Kovacs a acordat o lovitură de la 11 metri în urma unui presupus contact între Sidibe și Ianis Stoica. Galeria Științei a fost la înălțime pe Național Arena și a demonstat tuturor că este o adevărată forță în România.

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu 
Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru 
Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza Covid-19) 

U Craiova: Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Bauza, Durmen - Bălan 
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Albu, Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno 
Antrenor: Nicolo Napoli