EXCLUSIV. Încă o reziliere de contract la FC Universitatea Craiova. De ce jucător s-a despărțit Știința!

Conducerea Științei s-a mai despărțit de încă un jucător.

 210114 antrenament 10 miutescu

FC Universitatea Craiova s-a despărțit în această iarnă de câțiva jucători. Hugo Vieira a ajuns la Hibernians FC din Malta, Marko Gajic a semnat cu Radnicki din prima ligă din Serbia, Pedro Machado a semnat cu Torreense din Liga 3 din Portugalia, iar portarul Gremsl și fundașul drapta Bagayoko încă nu și-au găsit o altă echipă după ce și-au încheiat conturile cu Știința.

Ediție.ro vă mai informează că FC Universitatea Craiova s-a despărțit de comun acord și de tânărul Antonio Miuțescu, 18 ani. Revenind la meciul de duminică seară, cu începre de la 19.55, Nicolo Napoli și Wili Baeten au prefațat această partidă într-o conferință de presă înaintea partidei cu FCSB.

Ne așteaptă un meci foarte greu la București, dar noi mergem acolo pentru a strânge puncte. Băieții s-au pregătit foarte bine pentru acest joc, iar moralul este foarte bun după victoria cu FC Argeș. Aveam neapărat nevoie de victorie în acel meci. Mă bucur că suporterii vor veni în număr mare la acest meci alături de noi, iar acest lucru e foarte bine pentru echipa noastră. E un meci foarte greu pentru noi, poate cel mai greu de când am revenit eu, dar am mare încredere în băieții mei. O să fie un meci foarte deschis. Ambele echipe avem nevoie de puncte. Dacă vom obține un rezultat bun nu avem timp de sărbătoare. Băieții vor avea doar o singură zi liberă, iar apoi începem pregătirea pentru alt meci", au fost câteva din declarațiile lui Napoli.

baeten

La rândul său, Baeten a declarat: „Ne așteaptă un meci foarte greu dar suntem pregătiți să luptăm pentru victorie. Avem nevoie de puncte. Fiecare meci are importanța lui, iar noi suntem pregătiți pentru orice. Știu că vom întîlni o echipă cu o istorie mare, dar noi suntem pregătiți să le dăm o replică foarte bună. Contează foarte mult să avem suporterii lângă, iar eu sunt sigur că ei ne vor motiva și mai tare"