George Ungureanu este unul dintre noi! FC Universitatea Craiova - FC Argeș, scor 1-0!

La finalul partidei fotbaliștii Științei i-au dedicat victoria fanului alb-albaștrilor, decedat în urmă cu câteva zile.

 george 2

Conducerea Științei a decis înaintea partidei cu FC Argeș să oficializeze un moment de reculegere în memoria unui fan al Universității din Capitală, George Ungureanu, care a decedat în urmă cu câteva zile la doar 46 de ani. George a susținut și el, la rândul său, Universitatea Craiova de acolo de sus, fiind în orice moment alături de camarazii săi din București în galeria Științei din Peluza Sud a stadionului Ion Oblemenco. După meci victoria i-a fost dedicată.

Revenind la disputa de pe „Oblemenco", Nicolo Napoli a decis să joace în stil italienesc acestă partidă, iar elevii săi nu s-au aruncat deloc în atac, deși aveau nevoie de puncte ca de aer. De partea celalaltă, FC Argeș a părut în Bănie o echipă fără vlagă, Popică al Științei din poartă fiind „șomer" de lux în acest meci. După o primă repriză în care nu prea au fost ocazii clare de gol, după pauză FC Universitatea a continuat să constuiască eloborat cu un cuplu format din Achim și Asamoah extrem de exact în acest joc.

sidibe gol

În minutul 60 al partidei, micuțul Sidibe se infiltrează în centrul careului oaspeților, și, după o bâlbâială în apărare a acestora, atacantul Științei trimite mingea în plasa lui Greab.

Prepeliță încearcă să reacționeze de pe bancă și face imediat trei schimbări. Honciu, Fatai și Palic au intrat în locul lui Șerban, Arias și Raynov. Însă Napoli este și el un vulpoi bătrân și decide să mute prin Compagno, Ondaan și Paramatti. "Gigantul" Științei din atac le dă mari bătăi de cap fundașilor piteșteni, având câteva ocazii de gol. Paramatti "rade" tot pe banda dreapta și nu trece nimeni de el, iar Ondaan îi "ia la mână" pe partea stângă pe piteșteni în câteva șarje.

Scorul rămâne până la final 1-0, iar FC Universitatea Craiova a obținut prima victorie cu Napoli de la revenirea acestuia în Bănie, "victorie italienească".

napoli 3

U CRAIOVA 1948: R. Popa - Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - Sidibe, Baeten, Van Durmen - Cl. Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, C. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Bauza, Compagno
Antrenor: Nicolo Napoli

FC ARGEȘ: Greab - Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici - Meza Colli, I. Șerban II, Rainov - Said, Arias, Ișfan
Rezerve: F. Croitoru, Viana, Cr. Dumitru, Dobrosavlevic, Mușat, Dumitrașcu, Honciu, Palic, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță