Același Coza a rezolvat cazul! Farul - FC Universitatea Craiova, 3-2!

 Farul Constanța a câștigat în genunchi partida cu Știința, 3-2.

220124 farul fcu baeten

Arbitrul meciului de la Ovidiu, Ionuț Coza, și-a pus din nou negativ amprenta pe un meci jucat de Știința, iar conducerea alb-albaștrilor a știut ce a știut atunci când, înainte de jocul cu Farul, a cerut recuzarea acestuia. Coza dezavantajase clar FCU în partida cu Petrolul din Liga 2, dar și din meciul din turul campionatului cu Farul. Și a avut grijă să rezolve cazul și în partida de la Ovidiu, atunci când în minutul 78, în loc să acorde lovitură de la 11 metri după un fault a lui Aioanei asupra lui Sidibe, a fluierat simulare și i-a dat galben jucătorul Științei.

Dar până la evenimentul respectiv, Știința a pierdut din păcate partida după greșelile individuale ale alb-albaștrilor din prima repriză, atunci când s-a intrat la cabine cu un sec 3-0. FCU a început bine partida, cu un joc avansat, dar Omoh a prins în minutul 4 un trasor de la 30 de metri și a dus scorul la 1-0.

220124 farul fcu omoh

Chiar și așa U Craiova a continuat să joace cât mai mult în terenul adversarilor, dar o neînțelegere între Diallo și Popa în propriul careu, i-a permis lui Jefte Betancor să ducă scorul la 2-0. Și în loc să se facă 2-1, după un șut a lui Baeten, imediat Omoh face pe contraatac 3-0.

După pauză, Nicolo Napoli decide să îl trimită pe gazon pe Compagno, iar atacantul Științei își face simțită prezența pe teren și marchează pentru 3-1 în mintul 5-2.

Știința nu renunță la luptă și caută să prezeze echipa lui Hagi, iar Farul pare că este în genunchi de la un minut la altul. Pe final, Asamoah duce scorul la 3-2, min 89, dar FCU nu reșește să dea și lovitura egalizatoare, după ce Aioani scoate de sub bară șutul lui Sidibe.

FCU rămâne cu regretul că a pierdut din nou un meci după niște greșeli individuale ale unor jucători, dar este clar că echipa a început să joace și fotbal adevărat pe plan ofensiv cu Nicolo Napoli pe bancă.

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Purece, Betancor, Omoh

Rezerve: Brănescu, Mladen, Buta, Radaslavescu, Pires, Ganea, E. Sali, Moldoveanu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic Diallo, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Marquet, Van Durmen, Baeten – Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Albu, Popa, Bauza, Ondan, Sidibe, Compagno
Antrenor: Nicolo Napoli