Victorie clară pentru Știința! FC Universitatea Craiova - Șelimbăr, scor 3-0!

Sțiința a câștigat categoric partida amicală cu Șelimbăr, 3-0.

selimbar 5

FC Universitatea Craiova s-a impus fără probleme în partida amicală cu Selimbăr, adversarii nereușind să le facă față alb-albaștrilor în jocul disputat în baza "Fotbal Park" din Bănie. În prima repriză, Nicolo Napoli a trimis pe teren o echipă care se vrea să fie cât mai apropiată de „11"-le pe cate antrenorul italian îl va trimite pe teren în fața Farului Constanța.

selimbar 1

Știința a îneput intr-un sistem de joc din 4-1-4-1, dar acesta s-a transformat automat în 4-3-3, după ce Nicolo Napoli a observat că adversarii alb-albaștrilor nu reușeau să treacă mijlocul terenului. Oltenii s-au bazat pe cuplul de fundași centrali Diallo-Kovacic, iar pe pe bezi pe Negru și Hughebaert. În fața apărării a jucat Achim, iar interi Albu și Asamoah. Pe laterale cele două benzi din atac au jucat Baeten și Van Drumen, iar în centrul ofensivei Compagno, cel care a și înscris singurul gol al primei reprize, min 21. Însă, mult mai incisivi au părut să fie înocuitorii celor doi belgieni, iar Raicea și Blidar au prestat un joc foarte bun în partea a doua a meciului.

selimbar 3

În partea a doua a meciului cu Selimbăr, Nicolo Napoli a decis să schimbe toată echipa, iar alb-alb albaștrii au mai reușit să puncteze de două ori prin Raicea, min 75, respectiv Sidibe, min 88.

FC Universitatea Craiova din prima repriză 4-3-3

Popa-Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert- Albu, Achim, Asamoah-Baeten, Compagno, Van Durmen

FC Universitatea Craiova din repriza a doua 4-3-3

Cobrea-Enache, Paramatti, Zanfir, Bușu- Ondan, Marquet, Sidibe- Raicea, Bălan, Blidar