EXCLUSIV. Șelimbăr așteaptă meciul cu FCU. „Avem șansa să jucăm împotriva unei echipe de Liga 1"

Eugen Beza, antrenorul ocupantei locului 9 din Liga 2 se așteaptă la un meci bun cu FC Universitatea Craiova.

compagno gol rapid 2

FC Universitatera Craiova va disputa vineri un meci de pregătire cu Selimbăr, iar Ediție.ro a stat e vorba cu antrenorul divizionarei secunde, cel care ne-a vorbit despre acest meci.

„Am perfectat acest meci amical încă de acum o lună. Noi ne-am reunit luni și sper să facem vineri un meci bun împotriva unei echipe din Liga 1. Pe noi ne încântă faptul că avem posibilitatea să ne măsurăm forțele cu o echipă de Liga 1. Ca orice om de fotbal m-am ultat și eu la meciurile din prima divizie și am văzut și câteva partide ale lui FCU.

Nu este ușor nimănui să facă repede o nouă echipă foarte bună cu atâția jucători străini, dar eu consider că domnul Napoli are experiența necesară pentru Liga 1 și o să vedeți că o să facă o echipă bună la Craiova. Noi vom încerca să le dăm celor de la FCU o replică cât mai bună în meciul amical. Avem și noi câțiva jucători noi la echipă, dar când vom fi gata cu actele o să îi anunțăm și public. Ei sunt deja la noi la antrenamente, dar momentan nu vă pot spune numele acestora", a încheiat Beza.