FC Universitatea Craiova a făcut „instrucție" cu CSA Steaua în Bănie, 4-1

FC Universitatea Craiova a făcut „instrucție" cu CSA Steaua în Bănie, 4-1

FC Universitatea Craiova a câștigat categoric partida amicală cu CSA Steaua, 4-1.

211113 fcu csa steaua trica oprita

Eugen Trică a redebutat cu dreptul la FC Universitatea Craiova, după ce Știința a învins într-un meci amical, CSA Steaua, scor 4-1. Însă, din păcate „Jose" a avut în continuare probleme în centrul defensivei și a trebuit și pentru acest meci, așa cum o făcuse și Dan Vasilică cu Spesi, să împrovizeze cu Huyghebaert fundaș central, cel care a făcut pereche cu Kovacic.

211113 fcu csa steaua ondaan enache

Diallo, Paramatii si Gajic au probleme medicale și nu au jucat în acest meci, iar Eugen Trică a mers pe toată durata partidei pe mâna cuplului de fundași centrali Kovacic-Huyghebaert. Alb-albaștrii și-au arătat clar în acest meci valoarea superioară, semn că indiferent de situație și de jucătorii pe care îi ai în lot, totuși este diferență imensă între Liga 1 și Liga 2.

211113 fcu csa steaua raicea enache

Golurile Științei au fost marcate de Ondann, 2, Asamoah și Raicea. Leii din Bănie nu l-au menajat deloc pe Mario Enache și l-au învins fără să ezite, după ce acesta l-a înlocuit pe Iancu. Din păcate, Claudiu Bălan s-a accidentat la genunchi în această partidă, iar Ediție.ro vă informează că atacantul alb-albaștrilor va efectua în cursul serii de sâmbătă un RMN de urgență la spital.

211113 fcu csa steaua balan

FC Universitatea Craiova

Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert (cpt), Bușu – Achim, Asamoah, Marquet - Sidibe, Ondaan, Bauza
Antrenor: Eugen Trică

CSA Steaua

Iancu -  Oroian, Beța, Morariu, Neacșu -  Drăghici, Enceanu, Șt. Pacionel, E. Pacionel– Chipirliu, Gherghiceanu
Antrenor: Daniel Oprița