UTA-FCU, 1-0! Roger a recunoscut că la faza golului mingea l-a lovit și în mână!

UTA-FCU, 1-0! Roger a recunoscut că la faza golului mingea l-a lovit și în mână!

Știința a jucat deschis la Arad, dar a pierdut după un gol venit de nicăieri.

210328 resita fcu 29 mogosanu

Flavius Stoican a încercat să schimbe fața Științei încă de la primul meci oficial sub comanda sa, iar FCU a început partida de la Arad destul de avansat și cu un joc mult mai pe poartă. Asamoah a fost la un pas să deschidă scorul încă din primul minut al partidei iar trei minute mai târziu Ondaan avut și el șansa să marcheze, dar portarul gazdelor a fost la post.

Sesizând pericolul și superioritatea în jocul Științei de la mijlocul terenului, antrenorul gazdelor a fost surprins de camerele tv destul de agitat în spațiul său tehnic, după ce Știința se află în controlul partidei și domina începutul de joc. Dar în minutul 13 al disputei de la Arad, UTA deschide scorul printr-un gol venit practic de nicăieri. Negru se afla în viteză după omul său direct și a vrut să respingă mingea, dar a tras în Roger iar aceasta s-a dus peste Mogoșanu direct în plasă. La finalul partidei jucătorul celor de la UTA a declarat la interviul de la Digi că Negru a vrut să respingă mingea, iar după ce aceasta l-a lovit în picior el crede că i-a atins și mâna. Jos pălăria pentru gestul de fairplay de care fotbalistul arădenilor a dat dovadă.

Știința nu a cedat după golul primit, iar Bălan a avut șansa egalării în minutul 44, însă nu a reușit să îl învingă pe Iacob.

După pauză, Flavius Stoican a decis să îl lase la cabine pe Van Durmen și l-a trimis în locul acestuia pe bătăiosul Sidibe. Din păcate, în minutul 62 FCU a rămas pentru al doilea meci consecutiv în 10 oameni, după eliminarea lui Albu. Arbitrul partidei a considerat că internaționalul din Bănie ar fi simulat în careul gazdelor la un duel cu Benga.

Cu toate că Știința se afla pe teren cu un om în minus, totuși alb-albaștrii nu s-au retras și au încercat să joace în continuare avansat, însă nu au reușit să marcheze nici în a doua repriză.

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Medimorec, Benga, Șliakov – Vorobjovas, Roger – Miculescu, Hora, Ubbink – Dangubic

REZERVE: Balauru, Erico, Antal, Passaglia, Bustea, Baravykas, Mercioiu, D. Isac, Dima
ANTRENOR: Laszlo Balint

U CRAIOVA: Mogoșanu – R. Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Baeten, Asamoah, D. Albu, Van Durmen – Ondaan – Cl. Bălan
REZERVE: R. Popa, Paramatti, Achim, Blidar, Vl. Pop, Raicea, Sidibe, Gajic, Marquet
ANTRENOR: Flavius Stoican

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)