Victorie obținută la pas de Știiința. FC Universitatea Craiova-Filiași, scor 3-0.

FC Universitatea Craiova a învins fără probleme ASO Filiași, scor 3-0.

 211013 fcu filiasi sidibe

Flavius Stoican a decis ca FC Universitatea Craiova să mai joace încă un meci amical până la partida de duminică cu UTA Arad. Astfel că, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-3, atunci când pe final de meci oaspeții au primit un penalty gratuit, cel din care s-a marcat golul victoriei, Leii din Bănie au mai jucat și cu ASO Filiași. 

Jocul s-a disputat în baza FCU Football Park, cu începere de la ora 11:00, iar acesta a fost la discreția alb-albaștrilor, însă trebuie să ținem cont și de diferența de valoare dintre cele două formații. Pentru prima oară de la revenirea la FCU, pe banca a luat loc și Dorel Stoica, noul antrenor secund al lui Stoican. 

211013 fcu filiasi stoica stoican

Ediție.ro vă informează că Flavius Stoican a verificat mai multe variante pe posturi în acest meci, iar după ce, în prima parte a jocului, cuplul de fundași centrali a fost format din Kovacic și Huyghebaert, în repriza a doua au apărut în centrul apărării Machado și Pop.

De această dată, Vlad Achim a jucat în ultimele 30 de minute ale disputei, după ce în meciul cu Clinceni nu a stat pe teren nici 15 minute. Perioada de absență de două luni de pe gazon și-a spus imediat cuvântul în meciul cu Clinceni. iar acum ușor, ușor acesta se reintregrează la efort.

211013 fcu filiasi asamoah

Știința a deschis scorul prin Asamoah, min 38, iar după pauză cei de la Filiași și-au înscris în propria poartă, min 51. Sidibe a dus scorul la 3-0, în minutul 89, după o fază plecată de la Blidar de pe partea stângă, cel care i-a pasat lui Vieira, iar acesta din urmă l-a servit excelent în fața porții pe Sidibe. Pentru acest joc Stoican a menajat și câțiva jucători.

211013 fcu filiasi sidibe vieira

 

FC Universitatea Craiova

Mogoșanu - Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu - Albu, Asamoah, Van Durmen - Raicea, Bălan, Baeten

După pauză Stoican a rulat tot lotul oprit pentru acest meci