Viciere de rezultat. CS Mioveni - FC Universitatea Craiova, 1-0!

Viciere de rezultat. CS Mioveni - FC Universitatea Craiova, 1-0!

FC Universitatea Craiova a avut un gol anulat eronat de către arbitrul de tușă, Sebastian Gheorghe.

ONDAAN

Știința s-a deplasat la Mioveni, doar cu gândul de a obține toate cele trei puncte, dar din păcate leii din Bănie au făcut cea mai slabă primă repriză a lor din mandatul lui Adi Mutu. Kovacic a greșit nepermis la experiența sa, min 11, și l-a faultat prin imprudență pe Rusu, iar Lucian Rusandu a acordat fără nicio ezitare lovitură de la 11 metri  Buzuic își asumă responsabilitatea execuției și îl învinge pe Mogoșanu, cel care ghicise colțul.

ARBITRU

Universitatea nu cedează, dar din păcate alb-albaștrii au pedalat în gol și șansele de egalare ale oltenilor în primele 45 de minute au lipsit cu desăvârșire. Însă, Adi Mutu a schimbat după pauză partitura și i-a trimis pe teren pe Ondaan, Van Drumen și Bușu, iar jocul celor de la FC Universitatea s-a schimbat în totalitate în bine. „Juveții„ au controlat jocul și Vieira a reușit să marcheze în minutul 62, după o pasă excelentă primită pe culoar de la Baeten. Dar tusierul ridică eronat fanionul și anulează golul alb-albaștrilor.

VAN DRUMEN 3

Ondaan își face simțită prezența pe teren prin tehnica sa, forță de pătrundere,  ruperi de ritm, iar atacul Știnței câștigă în consistență. Același Vieira are alte două mari ocazii de gol, dar din păcate portughezul nu reușește să marcheze. Pe final, Sorin Mogoșanu își face și el treaba în poarta Științei, atunci când parează printr-un plonjon de zile mari lovitura de cap a lui Rusu, singura ocazie a gazdelor. Însă, Știința pleacă învinsă de la Mioveni pe nedrept, iar alb-albaștrii se pregătesc acum cu gândul doar la meciul cu Farul, deși constănțenii au deja trei zile în plus de antrenamente față de echipa pregătită de Adi Mutu.

CS MIOVENI: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Rădescu, Panait, Dumitriu, Șerbănică – Toma, Rusu, Buziuc

REZERVE: Preda, Oancea, Burnea, Vereș, Dat, Coșereanu, Sanoh, An. Cristea, Massaro
ANTRENOR: Alexandru Pelici

FC UUNIVERSITATEA CRAIOVA: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, Pop – Sidibe, Hugo Viera, Baeten
REZERVE: Popa, Machado, Diallo, Paramatti, Bușu, Ondaan, Durmen, Raicea, Bălan
ABSENȚI: Compagno, Vl. Achim, Bauza (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu