Aurică Țicleanu a lansat cartea Filosofia Fotbalului: „Aș fi vrut să fie și Balaci aici cu mine!"

Aurică Țicleanu a lansat la Craiova cartea Filosofia Fotbalului.

220903 carte ticleanu 01 

Unul dintre cei mai buni mijlocași ai Craiovei "Maxima", Aurică Țicleanu, 63 de ani, a lansat sâmbătă, în sala "Acad. Dicu C. Giurescu" a Bibliotecii Județene "Alexandru și Aristia Aman", cartea Filozofia Fotbalului. I-au stat alături foști colegi din marea echipă a Craiovei, precum și numeroși prieteni.

220903 beldeanu ticleanu lung

Vizibil emoționat, "Chiose" a stat de vorbă cu Ediție.ro despre acest eveniment.

Mă simt ca înaintea unui meci din campania aceea de Cupa UEFA din 82-83. Am mari emoții. Acest proiect l-am gândit pentru prima dată în urmă cu șapte ani. Dar efectiv de lucru m-am apucat la această carte acum patru ani, când mi-am strîns toate ideile pe hârtie. Cartea nu este despre amintiri din activitatea mea de fotbalist, ci este o carte strict pe specialitate.

220903 ticleanu bondrea sandoi 

Mi-ar plăcea să fie citită de cât mai multă lume, deoarece vă asigur că nu o să vă piedeți timpul degeaba. Cu un ochi zâmbesc, dar cu unul plâng. Mi-ar fi plăcut să fie aici la lansare cu mine și frații mei, Iliuță Balaci, Costică Ștefănescu, Zoli Crișan și Nae Tilihoi. Dar nu în ultimul rând și antrenorul nostru nea Tică Oțet. Însă,  ei sunt acolo sus și sunt sigur că mă priveasc și sunt mândri de mine. Eu sper să vă placă, deoarece am pus mult suflet la ea, așa cum puneam cînd jucam pentru Universitatea Craiova și echipa națională a României", a încheiat emoționat, Aurică Țicleanu.