EXCLUSIV. Poștașu continuă războiul cu rapidiștii: „Bocciule, în 2009 ne-ați furat un banner în Giulești cu ajutorul firmei de pază!"

Postașu le-a amintit giuleștenilor un gest făcut de ei în 2009.

postasu 5

Ovidiu Mihăilescu s-a ales cu o interdicție de un an pe stadioanele din Romania după scandalul cu Săpunaru.

După ce Liviu Ungureanu, zis Bocciu, liderul de galerie al Rapidului, i-a acuzat pe olteni că au vrut să le fure un banner cu ajutorul unui individ care ar lucra la firma de pază, cea care s-a ocupat de partida U Craiova- Rapid , Poștașu a decis să iasă din nou la atac.

Am zis să tac, dar nu mai pot să suport nesimțirea unora de la Rapid. Noi îi batem pe unde ii prindem, dar tot nu ai loc de ei. Totusi, nu vă este pic de rușine? Angelescu ăsta a ieșit și el pe la TV să îl spele pe Săpunaru, dar e clar că el nu are nicio treabă. Oricum el este pe la Rapid patronul secund și vorbește doar din auzite. Habar nu are de istoria Rapidului. Iar cu el patron, nu era venit Șucu, le-am dat și un 5-0 scurt, dar asta e altă poveste. Dar am văzut că a ieșit prin presă și Bocciu.

Bocciule, vorbești că ăla de la Tg Jiu era angajat la firma de pază și vă plângeți ca niște femei prin presă, dar voi ați uitat cum ne-ați furat în 2009 un banner în Giulești? Bannerul lui Blue Lions. Știți voi meciul. Atunci cînd v-am dat 3-0 la voi acasă, că v-am bătut de câte ori am vrut noi. Cu ajutorul unuia de la firma de pază cu ați reușit să îl luați. Poate aude și patronul vostru secund Victor Angelescu. Vreți să dați în judecată firma de pază? Chiar nu mai aveți pic de rușine? Voi furați bannere cu ajutorul unei firme de pază și tot voi plângeți prin presă ca femeile. Bravo vouă pentru atunci, dar acum lăsați ciocul mai mic. Nu știi ce a fost în 2009? A, stați că Bocciu era mic pe atunci. Nici nu știa pe unde este stadionul Giulești. Trecea strada doar ținut de mână ", a spus Poștașu.