EXCLUSIV. Primarul din Tg Jiu: „Ne pare rău că FC Universitatea se va întoarce în Bănie. Echipa e tare iubită la noi în oraș!"

Marcel Romanescu e convins că stadionul "Tudor Vladimirescu" o să fie arhiplin la meciul cu Rapid de sâmbătă seara.

mititelu romanescu

Marcel Romanescu, ediul din Țg Jiu a declarat pentru Ediție.ro că speră din tot sufletul că FC Universitatea Craiova va mai reveni să joace la Tg Jiu pe arena pe care oltenii din Bănie vor da piept cu giuleștenii sâmbătă seara, cu începere de la ora 21:30.

Vă dați seama că sunt trist că FC Universitatea Craiova se va întoarce în Bănie după meciul ăsta cu Rapid. Noi ne-am atașat de domnul Mititelu și sperăm că și dânsul consideră arena noastră din Tg Jiu o a doua casă a echipei domniei sale. Vă spun sincer că FC Universitatea este extrem de iubită la noi în oraș, iar la meciul cu Petrolul Ploiești a fost cea mai numeroasă asistență pe care noi am avut-o vreodată la noi pe stadion. Nici măcar la inaugurarea stadionului nostru nu am avut atâta lume prezentă.

Sunt convins că și la meciul cu Rapid stadionul o să fie arhiplin, am infomații precise în acest sens, iar dacă domnul Adrian decide să mai revină cu echipa dânsului aici la noi, atunci îi spunem încă de acum că îl așteptăm cu brațele deschise. Noi avem un parteneriat foarte stabil cu FC Universitatea datorită seriozității domnului Adrian Mititelu. Mi-aș plăcea ca și cei care vor dori pe viitor să joace la noi pe arenă să fie la fel de serioși cu obligațiile financiare la fel cum a fost Adrian Mititelu față de oficialitățiile din Tg Jiu. De asemnea, țin să remarc și galeria Peluza Sud 97. Băieții din galerie au făcut o atmosferă incendiară la noi pe stadion. Vă repet: regret că se vor întoarce în Bănie. Oamenii din oraș de la noi iubesc această echipă, iar noi nu mai avem din păcate în Tg Jiu fotbal de Liga 1", a spus Romanescu.