Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit cu primarii din Dolj

Cu ocazia vizitei oficiale la Craiova, din data de 6 noiembrie a.c., premierul Ludovic Orban a avut şi o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Dolj.

regiune

A fost o întâlnire de lucru în care s-a discutat despre investiţiile pe care Guvernul le susține în judeţul Dolj, în mediul rural. Pentru că, de aceste investiții, depinde dezvoltarea comunităților şi creșterea calității vieții doljenilor.

S-a adus în discuţie şi o problemă cvasi-generală, în România, valabilă şi pentru multe comune din Dolj: plecarea oamenilor în străinătate, în căutarea unui loc de muncă şi o viaţă mai bună, pentru ei şi familiile lor, singura soluţie prin care aceştia pot fi convinşi să se întoarcă acasă fiind ca zona să se dezvolte economic.

Principala cauză a acestui fenomen este aceea că guvernele PSD au ignorat Oltenia şi Doljul, iar rezultatele se văd, cu fiecare zi mai mult. De aceea, Guvernul Orban şi-a asumat, ca obiectiv, dezvoltarea infrastructurii, în judeţ, pentru ca zona să devină atractivă pentru investitori şi, astfel, să fie create locuri de muncă bine plătite.

În viitorul mandat, guvernul liberal va fi aloca sume importante, în Oltenia, pentru ca această regiune a să se ridice la nivelul celorlalte regiuni dezvoltate, din ţară.

La întâlnirea premierului Ludovic Orban cu primarii din Dolj au participat, dintre oficialii PNL Dolj: preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, senatorul Mario Ovidiu Oprea, deputatul Nicolae Giugea, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.