Biroul Politic Naţional al PNL a validat candidaturile la alegerile parlamentare

COMUNICAT: Biroul Politic Naţional al PNL, întrunit în şedinţă duminică, 18.10.2020 a validat candidaturile la alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 06.12.2020.

sigla pnl

Lista PNL Dolj pentru Camera Deputaţilor este deschisă de preşedintele Ştefan Stoica, acesta fiind urmat de deputatul Nicolae Giugea şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. 

Ne onorează faptul că lista PNL Dolj pentru Senat este deschisă de ministrul Apărării, dl Nicolae Ionel Ciucă.

Nicolae Ionel Ciucă s-a născut pe 7 februarie 1967 la Pleniţa, județul Dolj. A absolvit liceul militar din Craiova şi şcoala militară de ofițeri de la Sibiu în 1988. A urmat cursurile Academiei de Înalte Studii Militare, iar după absolvire a fost numit ofițer de Stat Major. Din 2001 până în 2004 a fost comandantul Scorpionilor Roşii cu care a participat la misiunea Enduring Freedom I din Afganistan (2002-2003), şi Antica Babilonia din Irak (2004). Pentru rezultatele obținute a fost distins cu Ordinul Național „Pentru Merit”, în Grad de Ofițer, Ordinul Național „Pentru Merit” în Grad de Cavaler, Semnul Onorific în Serviciul Patriei, XV, XX, Medalia ONU pentru misiunea UNAVEM III, Emblema de Onoare a Armatei României și Emblema de Onoare a Statului Major al Forțelor Terestre. Nicolae Ionel Ciucă, general în rezervă, fost Şef al Statului Major General în perioada 1 ianuarie 2015-29 octombrie 2019, îndeplineşte, din data de 4 noiembrie 2019, funcţia de ministru al Apărării.                                                                

Lista PNL Dolj pentru Camera Deputaţilor:

1. Ștefan Stoica

2. Nicolae Giugea

3. Ionuț Stroe

4. Eugen Gioancă

5. Doru Câplea

6. Drîgnei Daniel

7. Adriana Marcinschi

8. Cosmin Călin

9. Flavius Sirop

10. Cosmin Corâțu

11. Oana Zaharie

12. Florin Gătejescu

13. Nichi Motoi

Lista PNL Dolj pentru Senat:

  • Nicolae Ionel Ciucă
  • Mario Ovidiu Oprea
  • Veta Păsculescu
  • Alexandru Gîdăr
  • Cristi Spulbăr
  • Mihai Soare

PNL Dolj a obținut un scor politic de 31,7% la alegerile locale, scor pe care sperăm să îl creștem și să reușim astfel ca vocea doljenilor să fie cât mai bine reprezentată în Parlamentul României. Propunem o echipă de profesioniști care să colaboreze cu Guvernul PNL și să sprijine toate proiectele importante pentru Dolj, fie că este vorba despre drumul expres Craiova-Pitești, Spitalul Regional, Centura de Sud a Craiovei, Colegiul "Carol I".

Biroul Politic al PNL Dolj