Mandatele primarilor dezertori, revendicate în instanță

Președintele PNL, Ludovic Orban, a participat astăzi la conferința de presă a filialei locale a partidului.

 RS420 IMG 2373 orban eso

Orban a fost pe teren de dimineață, întâlnindu-se cu oamenii din Castranova și Apele Vii, tema principală fiind migrația familiilor tinere, mai ales din zonele rurale.

Întors din deplasare, șeful PNL i-a amenințat cu justiția pe primarii care s-au raliat PSD-ului săptămâna trecută, fiind sigur că prefectul de Dolj, Dan Purcărescu, nu îi va demite: “Sunt convins că nici un prefect nu va înceta mandatul unui primar pentru că a trecut la un partid de la guvernare. Dar putem obține o hotărâre judecătorească, care să creeze un precedent și care să nu mai permită această curvăsărie și această trădare a intereselor cetățenilor”.

Dublul standard la produsele comercializate în UE a fost un alt of al lui Orban, care a afirmat că pesediștii îi “mint pe români că ei se bat pentru combaterea dublului standard, ei de fapt au permis perpetuarea dublului standard”, din cauza ministrului Economiei, Niculae Bădălau, cel ar fi permis, în cadrul negocierilor din Consiliul UE, strecurarea în directivă a unor portițe prin care producătorii pot fenta în continuare consumatorii.

Nici saga de la Ministerul Justiției nu a fost lăsată de-o parte, președintele liberalilor afirmând că a-l schimba pe Tudorel Toader cu Nicolicea e ca şi cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su’”.

„E clar că Dragnea a ajuns la un asemenea nivel de disperare să scape de puşcărie încât şi-a găsit singurul inconştient care este dispus să iniţieze ordonanţa privind amnistia şi graţierea. Dar vreau să îi liniştesc pe români şi să le spun că era vorba aia cu când o face plopul mere şi răchita micşunele. O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere şi răchita micşunele", a declarat Orban.

La conferință au mai luat cuvântul Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, Violeta Alexandru, candidată la europarlamentare, precum și câțiva tineri membri, proaspăt intrați în partid.

X

Right Click

No right click