Claudiu Manda anunță prezența a 40.000 de persoane la Mitingul PSD

Claudiu Manda a anunțat că PSD va organiza, vineri de la ora 16.00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane.

claudiu manda 

„Vreau să precizez că sunt multe organizații județene în țară care vor să organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizează la noi la Craiova. 
Vom prezenta și candidații și mesajele de campanie electorală. Toți vom fi îmbrăcați în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea și craiovenii și doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O să fie.  Este spațiu pentru că se întinde destul demult în spate spre prefectură. Avem confirmările de la mai mulți. Sunt membrii noștri, smpatizanții noștri. S-ar putea să dureze o oră și un pic.  E în funcție de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat Cladiu Manda, miercuri la România TV.
Întrebat dacă mitingul PSD ar fi și un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, unde au fost 2.500 de oameni, senatorul PSD a răspuns:
 „Noi nu facem acțiuni doar de răspuns la cei de la PNL, cel puțin în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. 
Nu facem ca răspuns la PNL. Intenționam și noi înainte să anunțe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem și rezultatul votului pe 26 mai”.
Liberalii au organizat o manifestație, sâmbăta trecută la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 7000 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea.
Lista partidului la alegerile pentru PE numără 43 de candidaţi. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.
X

Right Click

No right click