Cîțu avertizează bugetarii ca vor avea nevoie de carnet de partid pentru a-și păstra slujba

Senatorul PNL Florin Cîțu acuzat PSD că vrea să păstreze doar ”amante, rude și șoferi, numai pe cei care sunt loiali lui Liviu Dragnea și PSD-ului"

citu fb

Într-o postare pe Facebook, Cîțu detaliază: ”Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iși. Când îi plătesti, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Liviul Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcționarii, care nu fac politică (!!!), din ministere și agenții se opun. - vezi filmul postat ieri. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului …rămân doar PSD-iștii".

”Exact ca pe vremea lui Ceaușescu”

”Să înțelegeți mai bine, exact ca pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD. Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice”, a mai scris senatorul liberalilor.

X

Right Click

No right click