Cuc ramane ministru! Moțiunea a fost respinsă

Moțiunea simplă inițiată de PMP și PNL împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, intitulată „Mandatul ministrului Cuc cu numărul trei, este unul de nota 3”, a fost respinsă de Camera Deputatilor.

cuc
Motiunea a strans 93 voturi pentru, 148 voturi contra şi 5 abţineri.
La dezbaterile de luni pe marginea moțiunii simple, ministrul Transporturilor a crtiticat lipsa rezultatelor „remarcabile” ale miniștrilor liberali în domeniu, precizând că el „deranjează anumite interese” ale partidelor de Opoziție.

„Dragi colegi, haideți să vă spun un lucru, și voi ați fost în Minister un an de zile și ați avut rezultate remarcabile, zero de sus până jos. Acum eu știu că vă supărați că eu mai cert constructorii, că știu că vă deranjează că afectez anumite interese, dar să știți că eu nu mă opresc și merg mai departe și cu rezilierile de contracte și cu tot ce am promis și știu că vreți neapărat ca ONG-urile să conducă Ministerul.

E greu. Îl conduc eu acum și trebuie să modificăm legislația astfel încât să putem accelera toate procedurile pe care le avem, inclusiv pe parte de mediu. Aici o să mă consult cu doamna ministru Gavrilescu, n-o să mă consult cu ONG-urile”, a afirmat Răzvan Cuc.

X

Right Click

No right click