Ion Iliescu este internat în spital! Nu este păcăleală!

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală a declarat că Ion Iliescu s-a prezentat la unitatea spitalicească, luni, pentru un control periodic, însă medicii au decis să-l transfere la Institutul C.C. Iliescu.

ion iliescu

Starea fostului președinte nu era gravă, a spus medicul.

"Ion Iliescu s-a prezentat luni, la ora 11.00, la spitalul nostru, pentru un control periodic, însă medicii au decis să transfere pacientul la C.C. Iliescu, asta pentru că domnul Iliescu prezenta o respirație greoaie, dispnee. Pentru siguranța dumnealui s-a decis transferul. Nu era în stare gravă", a declarat Silvius Negoiță, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență Elias din Capitală.

Potrivit unor surse, la ora transmiterii știrii, medicii decid dacă îl vor opera sau nu pe fostul șef de stat, care se simțea rău de duminică.
În urmă cu 20 de ani, fostul președinte a fost supus unei intervenții chirugicale la Paris, când i-au fost montate stenturi. În 2012, a fost supus și unei intervenţii la colon. 

Ion Iliescu are are 89 de ani și a deținut funcția de președinte al României pentru două mandate, între 1992-1996 și 2000-2004 iar recent a fost acuzat de crime împotriva umanităţii în dosarul revoluţiei şi al mineriadei.

X

Right Click

No right click