Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Liviu Dragnea distruge țara prin felul cum guvernează!

Ieri, la Craiova, a avut loc Întâlnirea Regională Sud-Vest Oltenia cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare. 

Robert Sighiartau

La finalul evenimentului, Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău, a răspuns la câteva întrebări. Sighiartău este cel care a depus amendamentul prin care alocaţiile copiilor au fost majorate.

Copiii cu vârsta de până la 2 ani vor primi 300 de lei lunar. Aceeaşi sumă va fi acordată şi pentru copiii cu dizabilităţi, până la 18 ani. Tot de la 1 martie, cuantumul alocaţiilor lunare pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani ar fi urmat să crească la 150 de lei.

"Oltenii au fost oameni calzi, oameni faini. Ne-am bucurat să fim astăzi la Craiova, în mijlocul Olteniei, plecăm de aici plini de energie şi de entuziasm, că întradevăr România are viitor. Le urăm succes tuturor craiovenilor şi să trăiască cât mai bine", a declarat Robert Sighiartău.

"Tăiaţi din pensiile speciale şi puteţi da copiilor alocaţii. Pentru pensii speciale aveţi bani, pentru clientela PSD aveţi bani, pentru cele 27 de ministere şi peste 150 de secretari de stat aveţi bani, pentru amante, nepotisme, aveți bani! Distrugeţi ţară! Daţi-vă demisia, domnule Dragnea!", spusese el, acum două luni, în Parlamentul României. 

Întrebat de acest discurs, Secretarul General al PNL a spus: "Am simţit că toţi romanii sunt în spatele meu şi tocmai datorită acestui lucru am avut curajul şi o să îl mai am în continuare să îi spun în față exact lucrurile pe care le face . El distruge această ţară prin felul cum o guvernează".

Întrebat dacă Craiova va scăpa de imperiul PSD, Robert Sighiartău a răspuns: "Da! Sunt sigur de asta pentru că am văzut organizaţiile noastre, ştim ce oameni avem aici şi ştiu că avem oameni pregătiţi ca să îi schimbe".

X

Right Click

No right click