„Justiţiarul” Traian Berbeceanu a devenit membru PNL

Traian Berbeceanu, supranumit „Comisarul Cattani”, este un fost polițist român ieșit la pensie, cu gradul de comisar-șef (r).

T. Berbeceanu

Actualmente, este șef de cabinet al ministrului de interne Marcel Vela.

Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, președintele #PNL Deva, filiala din care face parte Traian Berbeceanu.

El a anunţat, încă de acum, că va avea „meciuri” puternice cu liderii PSD.

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a trimis în închisoare mai mulți interlopi din Alba, Hunedoara şi Sibiu. Ulterior, a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba.

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații. În schimb, Ioan Mureşan, fost procuror şef al DIICOT Alba şi Nicolaie Ioan Cean, fost procuror în aceeaşi structură, au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani de închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu.

În 2007 și 2013, Traian Berbeceanu a fost desemnat „Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Acum, când „Comisarul Cattani”, în variantă românească, a intrat în politică, ne putem aştepta la dezvăluiri incendiare despre dedesubturile politicii PSD şi despre cei care au vrut să-l treacă pe linie moartă, pentru a-i închide gura şi a-i limita posibilităţile de investigaţie.

 

X

Right Click

No right click