Viorica Dăncilă: Au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii

Fostul premier Viorica Dăncilă susține că Liviu Dragnea a făcut presiuni pe tema amnistiei și grațierii, pe vremea când ea conducea Guvernul. „Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins”, spune Dăncilă.

dancila dragnea port popular

Fostul premier Viorica Dăncilă susține, într-o postare făcută miercuri pe Facebook, că atât timp cât a condus Guvernul nu a dat nicio ordonanță pe justiție, lucru care l-a iritat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară”, a scris Dăncilă pe rețeaua de socializare.

Fostul premier confirmă faptul că Liviu Drangea a făcut presiuni în acest sens.

„Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, a mai scris Viorica Dăncilă.

(sursa: Mediafax)

X

Right Click

No right click