Claudiu Manda, prima reacție după ce a rămas fără permis

Claudiu Manda a avut o primă reacție după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. 

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

Claudiu Manda a avut o primă reacție după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Senatorul PSD a fost prins cu o viteză de 125 de kilometri pe oră în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, și a rămas fără permis pentru 90 de zile. 


„La ora 16.00 aveam ședință la Senat. La 15.40, la Mihăilești. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a declarat Claudiu Manda.
„Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecți”, a mai spus Manda. 


Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce soțul său, Claudiu Manda, a fost lăsat fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând cu 125 km/h în localitate. Social-democrata i-a criticat pe reprezentanții Poliției Române pentru faptul că au transmis această informație pe surse și nu au publicat un comunicat de presă.  


„În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România Tv.

X

Right Click

No right click