Al cui este actualul Parlament al României, că al românilor nu pare să fie?

Comunicat al Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională – Organizaţia Dolj

mihnea modran

„Educația sexuală, promovată de USR și de Asociația Accept, arată ca şi cum ar fi ultima treabă care trebuie rezolvată în Parlamentul României. Chiar ideea de a fi implementată de la clasa 0, sau grădiniță, cu acordul părinților, umple de ridicol o temă serioasă, ce ar necesita o dezbatere între sociologi, psihologi specializați în pediatrie și părinți. În nici un caz, între politicieni și asociații non profit, de orice tip.

Parlamentarii refuză să vadă că există, încă, nunți de minori, sau, mai nou, redenumite „logotne”, de la 6, 8 și 12 ani, în anumite minorități, iar aleșii ascund adevărata mizerie sub preș. În aceste zone ale populației se găsesc adevăratele drame și distrugeri de vieți, din fragedă copilărie. Asta trebuie să ceară parlamentul pentru copiii, abuzați, sub diferite forme, de părinți. Legi dure pentru părinții care își retrag copiii de la școli.

Și din nou, Parlamentul României nu suflă o vorbă despre criza care va urma, post-covid, de care a vorbit inclusiv Guvernatorul BNR.

ADN

Încă, există o întrebare, la 100 de ani de la recunoașterea Unirii din 1918, de către marile puteri: Al cui este actualul Parlament al României, că al românilor nu pare să fie?”      

Coordonator Politic Județean, ADN DOLJ,

Mihnea Modran  

 

 

X

Right Click

No right click