Partidul Naţional Liberal a împlinit 145 de ani de la înfiinţare

Ziua de 24 mai este zi de sărbătoare pentru Partidul Naţional Liberal, pentru că se poate spune că este ziua în care a apărut liberalismul în România.

 Bratianu text

În legătură cu acest eveniment, senatorul Mario Ovidiu Oprea – vicepreşedintele Grupului parlamentar PNL din Senatul României, a făcut următoarele consideraţii:

„Astăzi, 24 mai 2020, Partidul Naţional Liberal împlineşte 145 de ani de existenţă. Ceea ce a clădit pentru România, acest partid, nu este doar istorie, este o temelie vizibilă şi indestructibilă. Prin noi înşine – a fost şi va fi deviza care stă la baza gândirii şi definitivării tuturor proiectelor.

 Dincolo de un discurs lung, din spatele "scenei", vreau să vă spun că nimic nu e uşor. Nici să aduci schimbarea, nici să rămâi mereu în picioare. Important este ce repari şi ce poţi lăsa în urma ta.

 Activitatea PNL nu va fi niciodată despre "tranzitare", ci despre a clădi, despre a încerca, din răsputeri, atunci când încercările sunt şi mai mari.

Foto Mario Ovidiu Oprea

Prin noi înşine e despre „umărul” pe care, în toţi aceşti ani, l-am pus fiecare, căci, chiar şi în politică, totul se filtrează prin efortul şi devotamentul oamenilor care o fac. PNL nu este tot... o apă şi-un pământ. E bunul simţ al României, treapta pe care s-au ridicat oraşe, echipa, cu bune şi cu mai puţin bune, care nu s-a dat bătuta, este protectorul legii şi al celor care ştiu că nimeni nu este mai presus de ea, este normalitatea de care aveam nevoie cu toţii, chiar dacă, din nou, în actualul context, trăim anormal.

 Mulţumim tuturor celor care cred în noi şi ne ajută şi pe noi să credem în tot ceea ce facem. Mulţumim celor care înţeleg că politica nu este doar despre alb şi negru. La mulţi ani tuturor liberalilor care îşi fac datoria atât de bine, fără să simtă că au o datorie!”.

X

Right Click

No right click