Viorica Dăncilă: Guvernul României susține industria auto

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni dimineața, la Forumul Industriei Auto, de la Craiova, că Guvernul României susține industria auto, care creează locuri de muncă și generează dezvoltare economică.

Viorica Dăncilă a vorbit, la dechiderea Forumului Industriei Auto de la Craiova, spunând că acesta se desfășoară în unul dintre cele mai importante centre economice ale țării, „la a cărui dezvoltare, sectorul auto a avut un rol determinant”.

„Evenimentul de astăzi (luni – n.r.) este organizat sub președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, la Craiova, tocmai pentru a sublinia importanța acestei industrii pentru România. Am adus cu mine un număr mare de miniștri pentru că am dorit să transmit un mesaj puternic din partea Guvernului. Am venit în mijlocul dumneavoastră pentru ca împreună să găsim noi soluții și programe reciproc avantajoase. Guvernul vă susține să vă dezvoltați, dumneavoastră creați noi locuri de muncă și generați creștere economică și implicit o viață mai bună pentru români”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit acesteia, sectorul auto este foarte important nu doar în România, ci și în întreaga Europă, deoarece înseamnă produse cu valoare adăugată mare în exporturi, competitivitate, locuri de muncă stabile și posibilitate de perfecționare.

La Craiova are loc, luni, Forumul Industriei Auto 2019. La evenimentul care se desfășoară la Centrul Multifuncțional participa comisarul european pentru Piața Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri Elzbieta Bienkowska. Reuniunea este prezidată de premierul Viorica Dăncilă și participă mai mulți membri ai Guvernului României.

X

Right Click

No right click