Orban i-a primit cu brațele deschise în conducerea PNL pe fugarii din partidul lui Ponta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că unii dintre liderii PRO România au fost cooptați în conducerea partidului după ce s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

orban constantin cimpeanu

Liberalii și-au încălcat propria decizie de a nu primi fugari de la PSD, ALDE și PRO România, astăzi mai mulți traseiști ajungând în conducerea PNL printr-un protocol prezentat presei de Ludovic Orban, președintele partidului. Nevoia de susținere parlamentară determină astfel de cooptări din mers în structurile de conducere a PNL, însă efectele pe termen mediu și lung vor avea un efect de bumerang în plan electoral.

"Sigur, am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, care au fost alături de noi la moţiunea de cenzură şi care au decis să se alăture PNL. La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin", a precizat Ludovic Orban.

X

Right Click

No right click