Președintele CJ Dolj: „Am votat cu gândul că aici, în județul nostru, ne vom plasa pe podium”

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat gândindu-se că multe dintre proiectele începute în Dolj, între care Drumul Expres Craiova-Pitești sau Spitalul Regional Craiova, vor fi continuate.

prioteasa vot

Șeful administrației județene a mai spus că își dorește un președinte care să aducă la aceeași masă factorii decisivi din țară pentru a rezolva problemele.

Am votat cu speranța că, din această seară, vom avea un președinte care știe să unească, nu să dezbine, care îi poate aduce în jurul mesei pe cei ce trebuie să rezolve problemele țării. Am votat cu gândul că, în Dolj, vor fi continuate marile proiecte începute de PSD: drumul expres Craiova – Pitești, Spitalul Regional de Urgență, dezvoltarea aeroportului din Craiova sau modernizarea unor drumuri importante”, a declarat Prioteasa.

Am votat cu gândul că aici, în județul nostru, la fel ca și în primul tur al alegerilor, ne vom plasa pe podiumul național în ceea ce privește rezultatul. Am votat gândindu-mă la oamenii cu care am discutat, în toate localitățile în care am ajuns în ultimul timp, și la faptul că ei își doresc o perioadă de liniște, în care prioritatea să o reprezinte lucrurile care trebuie realizate, iar problemele principale să fie rezolvate pe plan intern, de către instituțiile românești”, a mai spus Ion Prioteasa.

X

Right Click

No right click