Claudiu Manda, la urne în Craiova, fără Olguța Vasilescu

Președintele PSD Dolj și europarlamentarul Claudiu Manda a declarat, duminică, după ce a votat, că a ales „un altfel de președinte pentru următorii cinci ani” și că a invalidat  „politicile de austeritate care se tot propagă în această perioadă”.

claudiu manda vot craiova turul2

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a votat, la Craiova, de această dată, după ce la alegerile din primul tur, din data de 10 noiembrie, a făcut acest lucru într-o comună din Ialomița.

Am votat pentru a avea un alt model de președinte în următorii cinci ani. Am votat cu speranța că în următorii cinci ani nu o să mai avem parte de scandaluri, de separare, de lupte român cu român. Am votat pentru a valida politicile pe care Partidul Social Democrat le-a făcut și pentru a invalida politicile de austeritate care se tot propagă în această perioadă”, a declarat președintele PSD Dolj, la ieșirea din secția de votare.

Claudiu Manda a fost însoțit, la urne, atât de către președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, de primarul Mihail Genoiu, cât și de fiul cel mic al cuplului Manda-Vasilescu, Robert. Lia Olguța Vasilescu, președinte PSD Craiova, a votat în Capitală.

X

Right Click

No right click