Mario Ovidiu Oprea: "În PSD întâi se vorbește, apoi se gândeşte "

Senatorul Mario Ovidiu Oprea a declarat, într-o conferință de presă susținută luni, că Lia Olguța Vasilescu, prin afirmațiile la adresa lui Klaus Iohannis, îi face un deserviciu Vioricăi Dăncilă, a cărei șefă de campanie este.

firica oprea 191118

Oprea consideră că „reacția agresivă” a Liei Olguța Vasilescu demonstrează că social democrații resimit „necesitatea unui război politic”.

„Afirmaţiile xenofobe ale Olguţei Vasilescu la adresa preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, nu fac decât să demonstreze două lucruri. Primul lucru este acela că în PSD întâi se vorbește şi apoi se gândeşte şi al doilea lucru este că nici măcar doamna Vasilescu nu doreşte ca Viorica Dăncilă să câştige aceste alegeri, făcându-i, ca şef de campanie, deservicii constante. Este un lucru care nu ne deranjează, nici măcar nu ne surprinde. Intervenţiile agresive, cu trimitere la originile etnice ale domnului Iohannis, în preajma căruia se pare că doamna Vasilescu nu se poate controla, justifică necesitatea războiului politic cu PSD, cu membrii unei formaţiuni care ani la rând au încercat să controleze o ţară folosind constrângerea, minciuna, manipularea, jignirile, violenţele şi discriminarea. Deja, de două ori, prin vot, românii au arătat că nu mai tolerează acest comportament”, a spus Oprea în cadrul conferinței de presă.

Acesta a mai spus că PSD este un partid care nu mai poate fi reeducat și că ar trebui ca Lia Olguța Vasilescu să învețe să și piardă.
„Consider că PSD este un partid care nu mai poate fi reeducat dar este un partid care s-ar putea odihni în umbră pentru că în funcţiile publice au făcut-o destul şi asta în dezavantajul românilor, după cum s-a văzut. Doamna Olguţa Vasilescu va trebui să înveţe şi scorul înfrângerii şi faptul că acest partid nu este stăpânul nici unei comunităţi, fie că se numeşte şi Craiova oricât de mult ar folosi frica şi minciuna drept instrumente. Atacurile verbale sunt, însă, defecte de fabricaţie ale PSD, care nu mai pot fi corectate după 30 de ani de utilizare intensă, dar care, iată, vor fi taxate prin vot de către români”, a conchis Mario Ovidiu Oprea.

Mihai Firică, președintele Comisiei de Cultură, Culte și Minorități a PNL Dolj, a arătat că declarațiile antisemite ale Olguței Vasilescu nu reprezintă un caz izolat, ci fac parte dintr-un lung șir de acțiuni condamnabile ale reprezentanților PSD: „Șefa de campanie a candidatului PSD Viorica Dăncilă demonstrează încă o dată o lipsă crasă de respect față de valorile Uniunii Europene, în care România este țară membră. Prin acest grav derapaj de sorginte PRM, Lia Olguța Vasilescu dezvăluie, probabil fără voie, „cultura organizațională” a PSD: un partid condus de lideri care nu ezită să se folosească de tragediile umanității în scop electoral. Reamintim manifestările antisemite ale unor reprezentanți ai PSD, cum ar fi Radu Mazăre, Liviu Pop, Ilan Laufer sau Dan Șova, toți reprezentând un curent toxic în politica românească.”

X

Right Click

No right click