Olguța Vasilescu reacționează la adresa premierului: "Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor"

Lia Olguța Vasilescu a spus, miercuri, după ce Ludovic Orban a demis-o, că mandatul ei a încetat deja odată cu cel al Vioricăi Dăncilă.

RS36 IMG 2078 olguta vasilescu eso

„Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL... Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Aceasta mai spune că nu ar fi continuat cu noua echipă. „Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada? Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a completat Lia Olguța Vasilescu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că a demis-o pe Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului pentru ca aceasta să se poată ocupa liniștită de campanie.