Barna: “Pentru sănătatea României, plecarea guvernului Dăncilă a fost prioritatea zero”

Dan Barna, președintele USR și candidatul alianței USR Plus la alegerile prezidențiale, a făcut o nouă vizită în Craiova

Dan Barna 191106

La puțin peste o luna de la ultima sa prezență în Bănie, Dan Barna s-a întors, de data asta în campanie electorală. A fost așteptat în Piața Mihai Viteazul de un grup de susținători și membri ai alianței USR Plus, cu care a discutat preț de un sfert de oră, îndreptându-se apoi spre sediul partidului, unde a susținut o conferință de presă.

Ferm convins că va ajunge în turul doi al alegerilor, Barna a insistat pe necesitatea schimbării, pe scăderea influenței “partidelor vechi” și mai a ales a PSD: “Un tur doi fără PSD înseamnă un tur doi în care începem să modernizăm România și de aceea le cer cetățenilor sa iasă și să voteze”.

Președintele USR Plus și-a exprimat dorința de a dezbate viitorul României împreună cu ceilalți contracandidați, pe care îi acuză că se eschivează să îl înfrunte.

Întrebat despre alegerile anticipate și de ce USR a evitat declanșarea acestora, Barna a declarat: “Pentru sănătatea României, plecarea guvernului Dăncilă a fost prioritatea zero”. El a subliniat că deși a oferit sprijin guvernului Orban, acesta nu este necondiționat și se așteaptă ca Ludovic Orban să respecte acordul politic semnat, mai ales în ceea ce privește alegerea primarilor în două tururi.

Mai mult, USR vrea să evite înlocuirea “unor politruci cu alți politruci” și ca atare va fi acordată o atenție sporită oamenilor aduși pe diverse funcții. “Eu cred ca este timpul să se poată și în România”, a rezumat Dan Barna scopul acestor măsuri.

X

Right Click

No right click