Liderul PNL Dolj, după învestirea Guvernului: „Este o victorie a rațiunii, a bunului simț”

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a menționat, la scurt timp după învestirea Guvernului Orban, că această victorie implică și o responsabilitate, mai ales că, spune acesta, PSD „a lăsat în fiecare sector cel puţin două, trei bombe”.

Stefan Stoica

Am reușit, umăr la umăr cu președintele Klaus Iohannis și alături de aliații noștri, să dărâmăm, în 10 octombrie, cel mai nociv Guvern din istoria României, guvernul PSD-Dăncilă. Iată că, astăzi, planul de schimbare a Guvernului PSD, pus în aplicare de PNL, sub comanda președintelui Ludovic Orban, s-a desăvârșit prin învestirea guvernului liberal. Este o victorie a rațiunii, a bunului simț, o victorie care înseamnă o descătușare a tuturor tensiunilor acumulate în societatea românească în ultimii 3 ani și jumătate, o victorie a românilor care, încă de la alegerile europarlamentare din 26 mai, s-au exprimat asupra legitimității guvernului PSD, o victorie ce înseamnă șansa unui nou început pentru România”, se arată în comunicat de presă trmis de PNL Dolj.

Stoica amintește de faptul că actualul Guvern va reface echilibrele macro-economice și că instituțiile publice vor fi „depesedizate”

După cum preciza și președintele PNL, Ludovic Orban, premierul învestit al României, PSD a lăsat, cu premeditare, în fiecare sector cel puţin două, trei bombe, care ar urma să explodeze în viitorul apropiat şi pe care noi va trebui să le identificăm şi să le dezamorsăm. Conștienți de dezastrul lasat în urmă de PSD, ne-am asumat pentru România să refacem echilibrele macro-economice, să restabilim încrederea românilor în instituțiile publice prin depesedizarea si preofesionalizare lor și, nu în ultimul rând, sa redobândim încrederea partenerilor noștri strategici în parcursul european şi euro-atlantic al României”, a mai precizat Stoica, în comunicat.

Nu ne îmbătăm cu apa rece, nu ne culcam pe o ureche, PSD rămâne un adversar redutabil care ne va ataca, așa cum numai el știe să o facă, prin minciuni și invenţii. Războiul nu s-a terminat”, a mai spus președintele PNL Dolj.

X

Right Click

No right click