Prisnel îndeamnă la candidat comun USR-Plus-PNL pentru primăria Craiova

Deputatul Adrian Claudiu Prisnel intră în competiția internă pentru desemnarea candidatului USR la primărie.

prisnel fb

Totodată, în aceeași postare pe Facebook, Prisnel face un remember al campaniei pentru alegerile locale parțiale din 2017, când câștigător a ieșit actualul primar Mihail Genoiu, precum și al europarlamentarelor din această primăvară, când USR a luat cele mai multe voturi pe Craiova.

Concluzia sa este că scena politică locală se află într-un moment de cotitură, unic și care trebuie valorificat printr-un candidat unic al opoziției în cursa pentru primărie:

"Cu o oportunitate atât de clară Craiova nu s-a mai întâlnit până acum și nu ar trebui irosită. Este responsabilitatea noastră, a liderilor partidelor ce au făcut până acum opoziție PSD, a partidelor care vor fi la putere în viitoarea legislatură, să discutăm o soluție pragmatică prin care să propunem un candidat unic la Primăria Craiova.

Invit liderii PNL Dolj, ai PLUS Dolj și ai celorlalte partide dornice să participe la schimbare la nivel local să începem discuțiile pentru a găsi acea soluție. Energia, nevoia de schimbare a societății și încrederea cu care ne-au investit craiovenii nu trebuie irosite".

X

Right Click

No right click