Cîțu: Vizita lui Dăncilă în SUA e privată. Asta înseamnă deturnare de fonduri și închisoare

Senatorul PNL Florin Cîțu a afirmat că vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA e privată și nu ar trebui suportată din bugetul de stat. Liberalul a precizat că această călătorie pe banii statului înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea.

florin citu incompetenta ionut misa

„Vioricăi i s-a stricat maioneză! American Chamber of Commerce în România, AmCham, a dat un comunicat clar- nu este implicată în vizită premierului României în SUA. În traducere, Viorica, bichonul și antropologul se duc într-o călătorie privată în SUA. Treaba lor. Pe noi ne interesează altceva. Cine plătește? Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat doar de Viorica, bichon și antropolog. atât. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tăce acum dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Reacția senatorului PNL vine în contextul în care Camera de Comerț Americană în România a transmis, duminică, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în USA.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie. Șeful Executivului va fi însoțită de ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.